maanantaina, marraskuuta 10, 2008

Tappiotiliä

Aamulla varhain oli aika varattuna renkaiden vaihtoon. Kuudetta vuotta homma on hoitunut suuremmitta tuskitta kaupunkihuoltamolla, joka hoitaa myös säilytyksen. Mutta tänään tökkäsi: ei löytynyt talvirenkaiden muttereita, ei pölykapseleita! Pakko myöntää, että keväällä jäi tarkistamatta, ilmestyikö mutterilaatikko tuttuun paikkaan takakontissa. Joskus sinne ilmestyivät pölykapselitkin, eivät aina. Minä onneton hyväuskoinen hutilus kuvittelin, että kaikki on kunnossa entiseen malliin. Vaan eipä ollut... Oli jäänyt huomaamatta huoltamonpitäjän vaihdos, konkurssi ja taas uuden, tällä erää kolmannen yrittäjän ilmaantuminen samoihin tiloihin. Niinpä nyt saan nuolla näppejäni ja kärsiä parin sadan euron tappion, kun jouduin ajamaan Raisoon asti merkkikorjaamoon ja ostamaan tarvikkeita hävinneiden tilalle, että sain talvirengashomman tänään hoidetuksi. Onneksi minun renkaani sentään löytyivät, sillä niitäkin kuuluu monilta hävinneen.

2 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Lauantaina Hyvinkäällä liikenneympyrässä ajeli hiljaa edessämme auto -ja hups-eturengas putosi pois !!! Autosta astui ulos nuori tyttö -hyvin hämmstyneen ilmeen kanssa !olisi ollut kameralla hommia ! Ja pari taloa eteenpäin seisoi nuorehko mies portilla ja jäi ihmettelemään .Toivottavasti tyttö sai hänestä apua . Jos oli poikakaveri renkaat vaihtanut , vaihtanee tyttö kaverin uuteen. Enpä ole moista ennen nähnyt .Onneksi vauhti oli hiljainen!Että etsi ne mutterit ja tarkista !

Lissu kirjoitti...

Tarkistettu on: mutterit ovat tallessa. On se vaan kumma, että vanhankin pitää ensin munata, ennen kuin oppii pitämään huolta päivänselvistä asioista.