torstaina, marraskuuta 20, 2008

Lumi tuli!

Aamu yllätti näyttämällä maiseman valkoisena. Päivän mittaan minun piti autoilla sinne ja tänne. Mutta reitti supistui, kun lumen säikäyttämä Rymättylän-serkku perui retken hautausmaalle. Piti näet käytämän kesällä kuolleen yhteisen serkun haudalla, koska tänään hän olisi täyttänyt 70 vuotta. Lämpimästi häntä muistamme.
Ei tainnut serkku turhaan säikähtää, koska radiosta on kuulunut uutisia peltikolareista. Silti uskaltaudun tästä kohta puoliin liikkeelle ja karautan Lietoon. On tarkoitus tehdä kaupat autohallipaikasta. Sinnepä heppani siirrän, jos ja kun tästä tulee kunnon talvi. Tuntuu pitkästä aikaa hyvältä saada auto suojaan ainakin pahimmiksi keleiksi.
Kauppatorilta löytyi leppeää tunnelmaa siinä 11:n aikoihin. Kuvasta näkyy, kuinka jokunen vihannes- ja kalakauppias sinnittelee tutuilla kauppapaikoilla, kun taas mainoksen paljasnahkainen poika katselee orpona ohikulkijoita talvitamineissaan. Taustalla komeilee Wiklundin tavaratalo, joka on avautumassa ison remontin ja laajennuksen valmistuttua.

Ei kommentteja: