keskiviikkona, marraskuuta 05, 2008

Satsataanko saappaisiin?

Japanin neitokaisilla saappat ovat aivan in, ellei peräti must. Huvittavalta näytti, kun sekä sateessa että täydessä auringonpaisteessa ja parinkymmen asteen lämmössä tytöt löntystelivät karvareunaisin haljasnahkasin töppösin. Kenkäjalkaisina huomasin vain niitä, joilla oli yllään koulupuku. Saappaitten bongailusta tuli melkoinen hupi, kuten kuvat kertovat. Niitä on paljon! Pahaksi onneksi kamera ei ollut valmiina, kun eräällä suositulla Tokion näyttäytymisbulevardilla ohi käveli kaksi lolita-asuista donnaa hameet pörhöllään kuin turnyyrit ikään. Jokainen vaatteiden yksityiskohta oli taatusti mietitty ja toteutettu tarkkaan. Eikä hiuskoristeissakaan ollut fuskattu. Ihme ja kumma, että Manga-toteutukset lähinnä loistivat poissaolollaan, vaikka ne jos mitkä selittävät japanilaisen nuorisomuodin suosiota pitkin ja poikin teollista maailmaa.

2 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Tuus kattoon , miten Hesan nuoriso kuljeksii !! Saapasta on joka lähtöön ja taitaa löytyä sitä turnyyriäkin !Muoti on yleismaailmallista !Semmosta se on nuorena -kateeksi käy kävelykenkäimmeisen ...

Lissu kirjoitti...

Jaa että Hesasta löytyy saapasjalkaisia. Oisko Turku jäänyt globaalista kehityksestä jälkeen, kun en ole täällä bongannut kuin kumisaappaissa lätsytteleviä pahimmilla vesisateilla?