keskiviikkona, marraskuuta 19, 2008

Silmissä vilkkuu, korvissa soi

Huokaisen helpotuksesta, kun äsken sain koko lailla korjatuksi ja tiivistetyksi kuva- ja äänikoosteen aiheesta Unelmasta tuli totta. Olen tainnut löytää oikean tien Japani-reissullani, kuten kuva kertoo... Musiikkivalinnatkin tuntuvat osuneen kohdalleen toisin kuin edellisessä versiossa, jossa oli muutakin murhetta. Ei mikään ihme, sillä olen aivan aloittelija videoleikkeiden editoinnissa. Hauskalta homma tuntuu, kun se alkaa sujua - kiitos MovieMakerin. Ohjelma on sopivan yksinkertainen noviisille ja samalla kuitenkin melko monipuolinen, koska sillä saa muokatuksi myös äänileikkeitä. Niissä valintoineen kaikkineen on tällä haavaa isoin työmaa. Tyytyväisiä terveisiä Päiville, joka alan ammattilaisena kiitteli ohjelmaa! Mitä suotta ostelemaan editointiohjelmia, kun oman koneen perusvalikoimiin kuuluu MovieMakerin ja nykyään myös DVD-makerin kaltaisia joka mummun työkaluja.

3 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Herran henkselit ! Tunnut ihan ammattilaiselta ! Ehkä minäkin joskus....miten löydät ajan moiseen ??

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos terveisistä! Itsekin ihmettelin aikoinani, kun löysin koneeltani tuon toimivan, nopean ja helpon ohjelman. Nyt palan halusta nähdä ja kuulla tuotoksesi. Ehkä joskus talven mittaan pääsen käymään Turun suunnassa.

Lissu kirjoitti...

Ilomielin toivotan Päivin ja muitakin tervetulleiksi Turkuun. On videoita katsottaviksi ja muutakin mukavaa. Soitellaan!