perjantaina, toukokuuta 08, 2009

Toripäivä

Aurinko paistaa, Aurajoen savivesi säihkyy, kasvit viheriöivät, kadut kohisevat elämää - kelpaa tässä olla ja elellä. Perjantaisin tapaan käydä kauppareissulla myös torilla. Että siellä on värikästä! On parsaa Unkarista, perunoita ja mansikoita Italiasta ja Espanjasta (hiukan ja kalliita myös lähipuutarhoista), banaaneja, mandariineja ja sitruunoita, kiivejä ties mistä... Tomaatit, kurkku ja salaatti edustavat parasta kotimaisuutta. Ollaan siis tiiviisti mukana globaalissa runsauden systeemissä, vaikka bankrotti kurkkisi ihan lintukotomme nurkalla.

2 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Tässäkö on renkaiden poiston ruokavalio ? luin kyllä sen sinun rentoutuskasettisi , eli sekö nyt syytää kiloja karkuun ? Meditoit ? Joka päivä ? Kuinka kauan ?Ei minullakaan ole koskaan nälkä , mutta illalla on kiva jotain natustaa ja mies pitää huolen , ettei jätski kaapista lopu !!Noloa.

Lissu kirjoitti...

Hulluinta laihtumisessani on se, ettei ole mitään ruokavaliota. Mutta lähes päivittäin kuuntelen suggeroivan äänitteen (20 min.) ja ihme on tapahtunut: syön kaiketi vähemmän kuin ennen ja kroppa on suostunut luopumaan läskistä, kun aivoihin on kiinnittynyt se tietty mantra.