sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2009

Ei ikä estä juhlimasta

Palasin vastikään melkein 140-vuotisjuhlista. Pariskunnasta toinen täyttää tänään 70 vuotta, toinen melko lailla myöhemmin. Olipa kuitenkin runsaasti aihetta juhlia ja järjestää oivat kemut. Riitti laulua ja soittoa, ruokaa ja juomaa, hupijuttuja ja kuvia sekä runsaasti jälkikasvua. Nuorin juhlija ehti tuskin syntyä, kun jo pääsi aloittelemaan hauskanpitoa. Viikko sitten oli paljon tiukempi paikka, kun piti putkahtaa maailmaa ihmettelemään. Tanssin alettua mummotkin pääsivät valssailemaan, kun lähtivät liikkeelle likkaporukassa. Mikä lie häveliäisyys pidätellyt minua, kun en tohtinut edes harkita moista urotekoa. Minä se vain nappailin kuvia, jotta sain oitis lähetetyksi niitä sankariparille hyvän satsin kiitoksena ja lisänä onnentoivotuksiin.

2 kommenttia:

vanski kirjoitti...

On mennyt elo kummalliseksi ,kun tanssi on käynyt niin kovin vaikeaksi , ei taivu nilkka , ei pyöri peppu ! !PV on kaverinsa kanssa parketilla monta kertaa viikossa , toivottavasti saadaan näyte taidosta Vappuna!Tämä on niita sarjassamme pitäisi..Oisko meistäkin sitten , kun lähennytään isoa ikää??

Lissu kirjoitti...

Sanos muuta. Minuakin kyllä huvittais tanssia, mutta kun ei ole tanssittajaa. Harva mies tykkää siitä puuhasta niin kuin Pena.