keskiviikkona, tammikuuta 02, 2008

Onni potkaisi

Vuosi alkoi lupaavasti. Heti aamulla posti toi ilmoituksen, että paketti olisi noudettavissa. Osasin kyllä odottaa lähetystä, mutta en postin kautta. Marraskuun lopussa näet pojantytär sai minut ostamaan Lumilyhtynä myydyn joulukalenterin. Sen mukana tuli klippua ja klappua, joista piti raaputtaa kohtaa jos toistakin. Äkkiä selvisi, että olin voittanut polkupyörän. Saman tien lähetin nimi- ja osoitetietoni paikkaan, josta voiton sai lunastaa. Seurasi pitkä hiljaisuus, kunnes tänä aamuna kolahti.
Ihmeekseni ison paketin päällä oli teipillä kiinni valtava musta Solifer-kassi kokoon taitettuna ja muoviin käärittynä. Hmm - pyörä on siis Solifer-merkkinen. Onkohan tarkoitus tunkea se kassiin ja ottaa mukaan vaikkapa matkalle? Uteliaana revin laatikkoa auki sen verran kuin kuvasta näkyy. Hienolta vempele näyttää. Nyt tarvitaan apujoukkoja, jotta koko komeus paljastuu. Jatkoa tähän juttuun seuraa heti, kun pyörä on kokonaisena näkösällä.
Rehvakkaana pyörän omistajana minun on helppo hymyillä ja toivottaa kaikille oikein hyvää uutta vuotta. Otetaan vastaan lisää onnenpotkuja!

Ei kommentteja: