sunnuntaina, joulukuuta 09, 2007

Kahvattomuus

Yö meni, sää selkeni ja tyyntyi, minkä helpottuneena totean, kun parvekkeen ovi viettää viikonloppuaan kahvattomana ja lukitsemattomana. Se on melkein kuin riepu ovessa: saa tönäisemällä syrjään. Mutta kiinni vetäminen onkin jo eri juttu. Edes pitkät kynnet eivät tahdo auttaa, kun sileästä puupinnasta yrittää saada veto-otteen.
Seuraavaksi lähestyn isännöitsijää. Hän saa sähköpostitse dokumentoidun kuvan tilanteesta. Ihmettelen vain näin yksikseni, kuinka kahvaosan saa korjatuksi, kun lukon vääntöosa ja ehkä myös sisäkalut murtuivat. No, kai ammatti-ihmisillä on konstinsa tällaisiinkin pulmiin. Onhan sitä päästy Kuuhun ja pian ehkä Marsiin asti.

1 kommentti:

Sinikka kirjoitti...

Olen nyt lukenut blogisi kokonaan läpi, syyskuun puolelta tähän päivään saakka. Tässä lukukokemusta tuoreeltaan:

- Ihmettelen aktiivisuuttasi ja jaksamistasi (ei muuten ole ensimmäinen kerta). Siis sekä blogin kirjoittamisessa että arkipäiviesi puuhissa ja menemisissä.

- Valokuvat ovat erittäin kiva asia, oikeastaan aivan olennainen osa blogiasi. Ne tuovat runsaasti hauskuutta ja mielenkiintoa.

- Kielesi on niin riemastuttavan ilmeikästä ja vivahteikasta, että sitä lukee ihan lystikseen, vaikka jotkut asiat tai yksityiskohdat eivät kovin kiinnostaisikaan.

- On jännä nähdä, tuleeko tästä sinulle ihan pysyvä "elämän päiväkirja". Saattaa tullakin, kuten Eskon puumerkkivertauksella vähän viittasit.

- Luen toistekin blogiasi, mutta juuri tällä tavalla isompana ajallisena kokonaisuutena kerrallaan.

Hyvää blogi-intoa vaan!