keskiviikkona, joulukuuta 19, 2007

Arvaa mikä

Taannoin paikallisaviisin Extrassa oli juttu, jossa mainittiin kuvan esine ja maalailtiin sen oivia ominaisuuksia. Seurauksena oli ryntäys kyseistä tuotetta myyvään käsityöliikkeeseen. Ja mikä olikaan tulos? Tavara loppui saman tien.
No, ryntäyksestä innostuneet kaupanpitäjät tarttuivat puhelimeen ja tilasivat maahantuojalta koko Suomeen saadun satsin. Kun kävin kaupassa, sain kuulla, että tulossa on: sopii tilata. Mutta listassa oli silloin jo 150 nimeä, eikä sen jonon jatkoksi saanut omaansa kuin maksamalla 13,50 euron hinnan ennakkoon. Joo-o.
Minäpä maksoin ja sain kaupasta puhelun - maksettu tavara noudettavissa - viime lauantaina kesken Kala-Trapissa nautittua joululounasta. Siihen hätään en lähtenyt mihinkään, mutta eilen kuljetin itseni hakemaan SEN. Kun nyt tunnustelen sitä ja katselen kuvaa, muistuu mieleen, että joulusinappi on vielä tekemättä. Se tulee purkkiin, mutta silloin tällöin talossa on lähes tyhjiä sinappi- ja muita tuubeja, joista vielä saisi, kun jaksaisi rutistaa. Pelkin käsin homma ei hoidu, mutta tuubipuristimella hoituu! Ajatella, että minulla on nyt apu siihenkin vaivaan...

Ei kommentteja: