sunnuntaina, heinäkuuta 19, 2009

Melkoinen urakka

Vielä pääsi entinen ammatti muistuttamaan itsestään, kun kasvatustieteen tohtorin tutkintoa havitteleva otti yhteyttä. Hän kaipasi väitöskirjana julkisesti tarkastettavaksi laatimalleen tutkimusraportin käsikirjoitukselle kielenhuoltoa. Kontrahti syntyi, joten nyt istun ja palan, kunnes viimeinenkin sivu on saanut laitoihinsa ja vähän muuallekin korjausehdotuksiani. Laskeskelen, että viimeistään ensi torstai-iltana olen vetänyt viimeisen kriipuni papereihin, kun etenen 40 sivun päivätahtia.
Luulenpa, että minulle ei enää toiste siunaannu tällaista urakkaa. Väistän vastedes kaikenlaiset työtarjoukset. Mutta nyt ei auta muu kuin hoitaa homma, kun kerran siihen ryhdyin.
Väsyessä muuten yhtä ja toista saattaa jäädä huomaamatta kuten oheisella sivulla, josta skannasin kuvan. Siitä löysin pelkästään kuvaa vilkaisemalla oitis yhden kohdan, joka olisi kaivannut merkintää pois jääneestä sanavälistä. Löytänetkö kyseisen paikan? Käsikirjoitukseen lisämerkintä tuli jo kirjatuksi.

2 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Enpä löytänyt !Missä ja mikä ?

Lissu kirjoitti...

Enpä löydä minäkään enää. Mutta ei se mitään, kunhan kirjoittaja itse hoksaa hoidella tekstinsä tolpilleen ennen kirjaksi painamista.