torstaina, elokuuta 27, 2009

Käännekohta

Iltapäivällä kello 13 toteutui se, mitä tässä on puoli vuotta valmistelu: jokirannan asunto ei enää ole minun. Kaupan viimeistely sujui käsikirjoituksen mukaisesti. Mukavana yllätyksenä ostajapariskunta ilmestyi hyvissä ajoin soittelemaan ovisummeria, koska he halusivat piipahtaa ylhäällä ennen pankkiin menoa: puutarhureina pitkän uran tehneet ex-yrittäjät toivat minulle ihanan perhosorkidean, josta kuva vieressä. Ja sitten he vielä tarjosivat lounaan upouudessa Smör-ravintolassa! Tästä kelpaa käynnistää lopullinen irtoaminen jokirannasta. Parisen viikkoa vielä kirjoittelen blogitekstejäni. Sitten lietolaisvinkkelistä keksin jotakin muuta hauskaa nettipuuhaa.

3 kommenttia:

vanski kirjoitti...

MITÄ!? Siis meinaatko lopettaa blogin kirjoittamisen ??! Eihän se nyt sovi , mitä minä sitten luen !Onnea vaan kaupan johdosta...

eevis kirjoitti...

Ethän sinä blogiasi lopeta! Sitä on niin mukava seurata! Onnea uuteen asuinpaikkaasi. Uudet osoitteet, uudet seikkailut

Lissu kirjoitti...

Jaa että blogia pitäis jatkaa... Kiitos vaan kannustuksesta. Ehkä sieltä entisen papupellon pientareelta vois hyvässä lykyssä löytyä jutunjuurta. Mutta ainakin otsikkoa täytyy muuttaa. Ans kattoo nyt, kun koko muuttorumba on selvitetty ja naiset Hesastakin käyneet moikkaamassa. Että TERVETULOA!