maanantaina, lokakuuta 06, 2008

Siivousta joessa - rannallakin

On jo aikaa siitä lauantaista, kun kuvan pönttöpää laskeutui sameansuloiseen Aurajokeen eikä mennyt turhaan: roinaa kertyi sukeltajan haaviin joka kouraisulla. Tuli mieleen, että minulla hiukan jätättää rannan pytingissä, sillä vasta tänään selvittelen syyssiivouksen loppuja. Huomenna nääs kolme miestä tulla tupsahtaa pikavisiitille jo aamuyhdeksältä eivätkä hekään suotta: ikkunoissa ei ole fläkin fläkkiä eikä sinissä kokolattiamatoissakaan, kun miehet tunnin huiskimisen jälkeen kauas pois kaikkoavat.

2 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Veivätkö emännänkin mennessään , kun ei päivän tekstiä löydy !!Sinun parvekkeesi tuntuu olevan kuin elokuvateatteri , koko ajan sattuu ja taphtuu!

Lissu kirjoitti...

Kävi tosiaan niin, että siivoustiistain ryysis vei emännältä hetkeksi kirjoituspaikan, mutta ei sentään eukkoa. Kokolattiamaton pesu on semmoista vesileikkiä, joka häätää jopa nukkumaan muualle. Evakossa oli hauskaa, mutta niin on taas kotona yön yli kuivuneella matolla. Sopii muuten talven tulla, tämä pesä on nyt kesän jäljiltä putsattu. Kuinka lienee Hesassa ja Mäntässä?