keskiviikkona, huhtikuuta 09, 2008

Säestystä kuviin

DVD-leffa takavuosikymmenten Kanadan-reissusta alkaa olla musiikkia vaille valmis. Se tarkoittaa kuitenkin aikamoista työmäärää jo sen takia, etten ole perillä musiikkiasioista. Onneksi kirjastot tarjoavat apua näissäkin pulmissa. Kun aamupäivällä ilmaannuin musiikkiosaston tiskille kertomaan vaivani, nuori kirjaston täti etsi ketterästi ehdolle useita CD-levyjä. Niistä neljä passelia löytyi heti hyllystä! Nyt kappaleista on kotikoneella valmiina mp3-tiedostot, joista saa pätkityksi ja muutenkin muokatuksi esim. Audacityllä sopivat kohdat liitettäväksi kuviin. Tämmöistä sentään olen oppinut tekemään jo melko kelvollisesti. Sopii kai huokaista tyytyväisenä...

2 kommenttia:

vanski kirjoitti...

No johan on edistystä ! En ole moista vielä edes ajatellut kokeilla ,todella hienoa ! Ehkä niitä joskus näkee ja kuulee..tämä käskee jättää kommentin , mutta enpä ole vielä kertaakaan onnistunut ! Aina se näyttä , että kommentteja 0.Nolla on nolla , vai mitä sanot ?
vanski

vanski kirjoitti...

hei , se onnistui!
Onnistuisikohan minulta löytää jokin yhtä hieno ulkoasu blogilleni kuin sinulla on ?! Ainakaan valmiissa esimerkeissä ei moisia ole.Etsintä jatkuu.