torstaina, marraskuuta 15, 2007

Ovatko kuvat tallessa?

Tulipa opituksi, että digikuvat häviävät kuin tuuli kävisi niiden ylitse eikä niitä enää ole. Todennäköisesti kyse on taas kerran siitä, että sormet ovat vipeltäneet näppäimillä turhan vikkelästi ja on tullut painetuksi tuhoisaa näppäinyhdistelmää.
Piti kuitenkin kaikin keinoin ensin etsiä kadonneita kuvia koneesta, ennen kuin älysin, että vähällä vaivalla ne saa skannatuksi ja putsatuksi uudestaan. Ovathan alkuperäiset paperikuvat varmassa tallessa jyhkeän albumin sivuilla. Nyt pelastustyö on tehty. Iso kuvaurakka jatkuu, kunnes kompastun seuraavaan kynnykseen - ja selvitän sen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Hienoja kuvia on sekä blogissasi että albumissasi ja molempia järjestelet suvereenisti! Onnittelut! Blogikuviesi estetiikka on rauhoittavaa, näinä päivinä, kun töissä avoinna oleva albumi on surunvalittelukirja.
Täällä Tampereella me juhlimme viikko sitten Pirkanmaan äidinkielen opettajien 50-vuotispäivää hauskojen muistelijoiden Anja Aallon ja Kyllikki Keravuoren kanssa. Seuraavaan juhlaan eli yhdistettyyn itsenäisyys- ja ylioppilasjuhlaan olen juuri saanut kokoon runo-ohjelman, ja huomenna nuoret pääsevät harjoittelemaan. Puuterilunta on maassa siellä täällä, joten mustuus hieman hellittää. Marja