sunnuntaina, joulukuuta 21, 2008

Vieteri venyy - katkeamatta

Näinä aikoina yksi jos toinenkin asia kysyy minulta vieteriä. Kuvittelin nääs jo päiviä sitten, että Japani-DVD:t olisivat vihdoinkin säällisesti poltettuina yhdelle levylle. Mutta vielä mitä! Olin tuhertanut sille yhdestä pätkästä kaksi eri versiota ja jättänyt yhden keskeisen koosteen tyystin pois. Niinpä tänään on taas kerran istuttu Movie Makerin ääressä ja koottu neljä eri leffaa poltettaviksi. Tarkistus vahvisti, että vihdoinkin kaikki ovat sillä levyllä kuin piti. Kovaa koulua tämä duuni pakotti käymään. Mutta eipä lopulta ole tuloksessa häpeämistä - selvisin kunniallisesti rannalle kuin reissukaverini Kiotossa temppelin lammen kiviä pitkin.

2 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Mikä laittaa japanilaiset kiemurtelemaan lammella pyöreillä kivillä !? Niitä on joka maankolkassa -jopa Sveitsissä !Saitko selvää ??

Lissu kirjoitti...

Luulen, että temppelien lammet, purot, karpit ja vaikkapa kyseiset lammen ylittämisen sallivat kivet liittyvät kaiketi zen-buddhalaiseen käsitykseen maailmasta. Kauniit näkymät, virtaava vesi, askelmat vedessä ohjaavat mietiskellen tavoittelemaan yhteyttä kosmokseen.