keskiviikkona, syyskuuta 02, 2009

Yritys perheillaksi

Isoäitinä esitin tässä päivänä muutamana toiveen, että saisin tavata kerralla kaikki lastenlapset. Mahdotonta en ehdottanut, sillä molemmat perheet asuvat samassa pihapiirissä. Tänään on määrä tavata. Pikku hiljaa on kuitenkin ilmennyt, että lähes jokaisella viidestä on kiireitä: yhdellä alkaa peli, toinen tapaa kavereita pitkästä aikaa, kolmas tulee vasta kahdeksalta Raumalta. Neljännen haen itse puoli seitsemältä treeneistä. Viides taitaa ainoana olla valmiiksi passissa kotonaan.
No ei auta kuin sopeutua. Näen kuitenkin joka iikan illan mittaan. Saamme sitten sopia tietystä kaikkia osapuolia kiinnostavasta asiasta: rantaelämän kohta loppuessa annan kullekin läksiäislahjaksi hiukan rahaa. Uskoisin, että kelpaa.

1 kommentti:

alt kirjoitti...

Omalta osaltani ratkaisin tuon "lapsenlapset samaan paikkaan" siten, että muutin heidän kotimaastaan tänne Suomeen. Nyt kun käyn heitä laskemassa, niin johan sitten kokoonnutaan kaikki seitsemän lastenlasta (3-20 v.) ja kaikki kolme vanhemmat paria samaan paikkaan; tottahan toki, kun mummeli tulee tervehtimään!
ALT